top of page

Praktische info

_edited.png

Wat meebrengen?

Je brengt alles mee, wat normaal in je verzorgingstas zit & eventueel een extra flesje, om indien nodig het maagje van jouw baby te vullen na de sessie. 

 

Handdoeken, een zwemluier en massageolie worden door ons voorzien.

Beste moment?

Voor baby'tjes onder de 10 weken wordt aangeraden om in de voormiddag te komen, zo hebben ze extra energie om van hun sessie te genieten. 

Als ouder voel je zelf aan of je baby klaar is om een uurtje weg te zijn van huis. Vertrouw hier dus op jullie eigen intuïtie. 

Vanaf welke leeftijd hydrotherapie? 

Van 2 weken t.e.m. 18 maanden kunnen baby's komen drijven bij Splash'eau! Let wel dat het wondje van de navel mooi genezen moet zijn alvorens zij in het badje mogen.

Vanaf welke leeftijd babymassage?

Babymassage is geschikt voor baby's vanaf 6 weken. Jongere baby's zijn vaak nog te gevoelig voor prikkels waardoor de babymassage als te vermoeiend wordt beschouwd. 

Vertrouw, zoals hierboven reeds vermeld, op jullie eigen intuïtie. Jullie kennen jullie baby het best en weten dus als geen ander wanneer hij/zij er klaar voor is. 

Wanneer niet? 

Zieke baby'tjes (hoesten, koorts,..) blijven het best thuis. 

 

Ook na een vaccinatie wacht je beter 72 uur alvorens een afspraak in te plannen

Wordt je baby toch ziek voor een sessie? Gelieve dan zo snel mogelijk te verwittigen. Zo kunnen we de sessie verplaatsen naar een beter geschikt moment. 

Voor of na de voeding?

We raden aan om je baby 30 minuutjes voor de sessie te voeden.

Na de sessie kan hier gerust ook nog een flesje gegeven worden, voor moest de honger erna toch te groot zijn. 

bottom of page